Dzięki programowi Aktywni+ z Ministerstwa Rodziny i Polityki Społecznej nasi ukochani Seniorzy mają możliwość uczestniczenia w różnego rodzaju wycieczkach, które dla nich organizujemy!

24 sierpnia mieliśmy okazję odwiedzić piękne miasto Wrocław, gdzie poza zwiedzaniem pięknej starówki Seniorzy mieli możliwość wizyty w przepięknym Zoo Wrocław. Nasza grupa była zachwycona i towarzyszyła nam niebywała energia i radość. W trakcie wycieczki mieliśmy okazję nie tylko podziwiać piękne miejsca i zabytki, ale również spędzić czas razem, integrując się i dzieląc wspaniałymi wspomnieniami.

Poniżej znajdziecie krótką fotorelację z tej wycieczki, która z pewnością oddaje atmosferę radości, spotkań i niezapomnianych chwil, jakie mieliśmy okazję przeżyć podczas naszej ostatniej wycieczki do Wrocławia.

Wycieczka została zorganizowana w ramach projektu „Aktywni Seniorzy – w grupie mocni, w działaniu radośni!” realizowanego w ramach Programu Wieloletniego na rzecz Osób Starszych „Aktywni+” na lata 2021–2025 Edycja 2023 od Ministerstwa Rodziny i Polityki Społecznej.