Nowa Odsłona Strony Internetowej Fundacji Zaangażowani.pl

Jesteśmy niezmiernie podekscytowani, aby podzielić się z Wami wiadomościami o modernizacji naszej strony internetowej! Dzięki wsparciu otrzymanemu w ramach Programu Rozwoju Organizacji Obywatelskich Priorytet 1a, nasza strona przeszła lekką metamorfozę, aby jeszcze lepiej służyć naszej społeczności i wszystkim zainteresowanym naszą działalnością.

Co zmieniliśmy?

• Nowa Szata Graficzna: Nasza strona zyskała nowy, świeży wygląd, który nie tylko cieszy oko, ale również ułatwia nawigację i dostęp do najważniejszych informacji o naszej działalności.
  • Aktualizacja Treści: Dokonaliśmy przeglądu i aktualizacji wszystkich zamieszczonych na stronie treści. Teraz informacje o naszych projektach, działaniach misyjnych oraz o sposobach wsparcia są jeszcze bardziej przystępne i aktualne.
  • Nowy System CMS: Przeszliśmy na najnowszą wersję systemu zarządzania treścią WordPress, co pozwoliło na znaczne przyspieszenie ładowania się strony oraz zwiększenie jej bezpieczeństwa. Dzięki aktualizacji wtyczek nasza strona działa płynniej i jest bardziej intuicyjna dla użytkownika.
  • Optymalizacja SEO: Poprawiliśmy widoczność naszej strony w przeglądarkach internetowych, dzięki czemu łatwiej nas znaleźć w sieci. Optymalizacja pozycjonowania to klucz do zwiększenia zasięgu naszych działań i dotarcia do szerszego grona odbiorców.

Te zmiany są wynikiem naszych starań o to, by Fundacja Zaangażowani.pl była jeszcze bliżej Was i lepiej odpowiadała na potrzeby osób, które chcą się zaangażować w pomoc innym. Modernizacja strony internetowej to krok w stronę zapewnienia lepszej komunikacji i interakcji z naszymi obecnymi oraz przyszłymi współpracownikami i beneficjentami.

Jesteśmy przekonani, że te zmiany pozytywnie wpłyną na naszą współpracę i pomogą nam realizować jeszcze więcej wartościowych inicjatyw.

W ramach PROO priorytet 1a pozyskaliśmy kwotę w wysokości 350 000zł, dzięki której mogliśmy m.in. zmodernizować naszą stronę internetową. Całość dotacji sfinansowano ze środków Narodowy Instytut Wolności – Centrum Rozwoju Społeczeństwa Obywatelskiego w ramach PROO 1a. Komitet do spraw Pożytku Publicznego

Zespół Fundacji Zaangażowani.pl