Dobre wieści! Fundacja Zaangażowani.pl rośnie w siłę!

Chcemy podzielić się z Wami niezwykle radosnymi wieściami! Nasza Fundacja pozyskując środki w ramach Programu Rozwoju Organizacji Obywatelskich Priorytet 1a mogła zakupić niezbędny sprzęt wspomagający naszą codzienną pracę na rzecz Społeczności.

Dzięki tym funduszom, do naszej Fundacji trafił sprzęt – to nowoczesne laptopy, niszczarka, wszechstronne urządzenie wielofunkcyjne, laminator, telefon komórkowy, ekspres do kawy, mała lodówka, materiały biurowe i środki czystości! Te wyjątkowe narzędzia umożliwią nam jeszcze bardziej efektywne działanie, co z kolei przełoży się na rozwój naszych projektów i działalności społecznej.

Nie możemy się doczekać, aby podzielić się z Wami owocami naszej pracy przy użyciu nowego sprzętu! Dziękujemy Wam za zaufanie i wsparcie, które sprawiły, że te marzenia stały się rzeczywistością!

W ramach PROO priorytet 1a pozyskaliśmy kwotę w wysokości 350 000zł, dzięki której będziemy mogli m.in. zakupić nowy sprzęt do realizacji celów statutowych oraz w znacznym stopniu skupić się na rozwoju naszej fundacji. Całość dotacji sfinansowano ze środków Narodowy Instytut Wolności – Centrum Rozwoju Społeczeństwa Obywatelskiego w ramach PROO 1a. Komitet do spraw Pożytku Publicznego

#FundacjaZaangażowani #RozwójOrganizacjiObywatelskich #DziałamyRazem #NowySprzęt