Wzmocnienie Potencjału Misji Fundacji – Nowe Zasoby Materiałowe

Miło nam poinformować, że dzięki wsparciu uzyskanemu w ramach Programu Rozwoju Organizacji Obywatelskich Priorytet 1a, nasza Fundacja zrealizowała zakup nowych zasobów materialnych. Te niezbędne narzędzia znacząco wzmocnią nasze działania misyjne, umożliwiając nam organizację wydarzeń na jeszcze wyższym poziomie oraz skuteczniejszą pracę na rzecz wspieranych przez nas społeczności.

Wśród zakupionych zasobów znalazły się:

• Namioty: które staną się mobilnymi centrami działania, umożliwiając organizację wydarzeń i spotkań niezależnie od warunków pogodowych.
  • Zestawy ogrodowe: zapewnią wygodę i sprawią, że nasze wydarzenia na świeżym powietrzu będą jeszcze bardziej przyjemne dla uczestników.
  • Rozkładany stół cateringowy: niezbędny do organizacji poczęstunku podczas naszych spotkań i wydarzeń.
  • Żagiel firmowy: zwiększy rozpoznawalność naszej Fundacji i pomoże w promowaniu naszych działań.
  • Zestaw mikrofonów oraz mikrofony wokalne: zapewnią doskonałą jakoę dźwięku podczas prezentacji i wystąpień.
  • Statywy, okablowanie do nagłośnienia: kluczowe dla zapewnienia profesjonalnej jakości dźwięku na naszych wydarzeniach.
  • Oświetlenie LED oraz zestawy oświetleniowe: umożliwią stworzenie wyjątkowej atmosfery oraz odpowiednie oświetlenie naszych prelegentów i występów.
  • Scena: zapewni odpowiednią przestrzeń dla prezentacji, występów artystycznych i innych ważnych elementów naszych wydarzeń.

Zakup tych zasobów był możliwy dzięki wsparciu finansowemu, które otrzymaliśmy w ramach Programu Rozwoju Organizacji Obywatelskich Priorytet 1a. Jest to dla nas ogromne wyróżnienie, jak również potwierdzenie, że nasze działania misyjne są ważne i potrzebne.

Wszystkie te nowe zasoby materialne znacząco przyczynią się do podniesienia jakości i efektywności naszych działań. Będą wspierać nas w organizacji wydarzeń, akcji i inicjatyw, które mają na celu pomoc i wsparcie dla tych, którzy tego najbardziej potrzebują.

W ramach PROO priorytet 1a pozyskaliśmy kwotę w wysokości 350 000zł, dzięki której możemy zakupić zasoby materialne oraz w znacznym stopniu skupić się na rozwoju naszej fundacji. Całość dotacji sfinansowano ze środków Narodowy Instytut Wolności – Centrum Rozwoju Społeczeństwa Obywatelskiego w ramach PROO 1a. Komitet do spraw Pożytku Publicznego

Zespół Fundacji Zaangażowani.pl